Made up by Mien

Weblog van een make-upfanaat

Catrice Purple Passion – Deep Purple 3 maart 2010

Filed under: Nagellak — Mien @ 11:25

Vorige week vroeg ik jullie in dit artikel aan te geven van welke nagellak jullie swatches willen zien. Natuurlijk kun je nog steeds blijven stemmen maar hier volgt alvast de eerste kleur, Deep Purple van Catrice!

Deep Purple is niet standaard verkrijgbaar in het assortiment van Catrice, tijdens de tijdelijke ‘Purple Passion’ collectie die het merk uitbracht waren er 3 gelimiteerde paarse nagellakjes te koop waarvan ‘Deep Purple’ de donkerste tint was. Drusilla, mijn ‘blog-buddy’ van My Kinda Make-up, vroeg naar deze kleur omdat ze zelf een (andere) kleur uit ‘Purple Passion’ heeft en daar bij niet helemaal tevreden was over de droogtijd.

Catrice - Purple Passion: Deep Purple
Catrice - Purple Passion: Deep Purple

Zoals jullie kunnen zien is ‘Deep Purple’ een heel donkere paarse kleur. Volgens mijn vriend had ik zwarte nagellak op en hoewel DP ook erg donker is blijft de kleur toch echt paars. Het is dat ik geen aubergines in huis had, anders had ik daar nog even een foto’tje bij gemaakt want daar deed deze kleur me toch echt aan denken. Bij de eerste laag was de kleur trouwens iets roder, meer richting bordeaux en ik was even bang dat de kleur veel zou afwijken van het flesje.

Maar deze nagellak was erg goed dekkend en daardoor had ik maar 2 laagjes nodig voor een mooi egaal resultaat dat toch erg goed overeen kwam met die in het flesje. Ik heb tussendoor een droogtijd van 15-20 minuten aangehouden zoals ik gewend ben bij andere nagellak. Na die tijd heb ik even bij m’n duim gecheckt of de lak door was en een 2e laagje aangebracht. Na dat laagje en de topcoat moest ik even naar de wc en door al dat gefrutsel met m’n broek en versgelakte nagels had ik wel een klein kreukeltje op een van m’n nagels. De lak was dus kennelijk wel droog maar toch nog niet volledig uitgehard voordat ik de topcoat aanbracht.

Ik kan me dus voorstellen dat je bij een nagellak met dezelfde formule maar een andere kleur waardoor meerdere laagjes nodig zijn uiteindelijk wat problemen zou kunnen krijgen met het drogen, bij ‘Deep Purple’ heb ik daar gelukkig geen last van gehad. Ik kan jullie helaas niets over de houdbaarheid vertellen aangezien ik de dag ervoor voor een ‘quick-fix’ gegaan was en dus een laagje basecoat en topcoat droeg om m’n droge, verkleurde nagels te verbergen en daar direct overheen deze nagellak aan heb gebracht. Het zou natuurlijk best kunnen dat een laagje topcoat onder je nagellak het resultaat beinvloedt dus vandaar dat ik er weinig over kan zeggen, bovendien heb ik de kleur er maar 1 dagje op laten zitten om plaats te maken voor WIC ‘Toronto’.

Advertenties
 

2 Responses to “Catrice Purple Passion – Deep Purple”

  1. drusilla Says:

    Hey leuk dat je hem blogt :D Ik had duidelijk deze lak moeten hebben, de mijne is na een uur nog niet droog. Zelfs vingerafdrukken blijven na een uur nog staan… Deze kleur is wel heel mooi zeg, ik hou van donkere-net-niet-zwart kleurtjes :D

  2. Annigje Says:

    Ik heb je getagd. Vanavond zal het op mijn blog verschijnen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s