Made up by Mien

Weblog van een make-upfanaat

Nieuw – Maandelijkse uitdaging + winactie (gesloten)! 8 april 2010

Filed under: Blog-Info,Inspiratie Uitdaging,Winactie — Mien @ 16:46

Lieve lezers,

Regelmatig zien jullie hier allerlei looks van mij voorbij komen met uiteenlopende kleuren en technieken. Ik ben namelijk gek op variëren en ik hoop ook dat jullie dat terug zien in mijn foto’s. Ik haal veel inspiratie uit de meest allerdaagse dingen, je kan het zo gek nog niet bedenken of het heeft wel eens een kleurencombinatie van één van mijn looks geínspireerd: gordijnen, natuurfoto’s, dieren, dvd-hoesjes… ik hou m’n ogen altijd open! Nu wil ik jullie graag uitdagen om met een andere blik de wereld in te kijken. Hoe ga ik dat doen? Lees snel verder!

 • Elke 10e van de maand plaats ik een artikel met de regels en het thema online.
 • Jullie gaan vervolgens op zoek naar een foto of plaatje binnen dat thema die je inspireerd tot een look.
 • Je maakt foto’s van die look en plaatst ze online in een album op een eigen server, dus bijvoorbeeld op je eigen Photobucket- of Flickr-account. Heb je die niet en lukt het niet er één aan te maken? Vraag me gerust om hulp!
  Maak alsjeblieft een nieuw album aan waar alleen de foto’s van deze uitdaging in staan, dat scheelt mij een hoop tijd met zoeken, zet hier ook de foto in waardoor je geïnspireerd bent, dat is een belangrijk deel van de uitdaging!
 • Die foto’s plaats je bij het artikel van de uitdaging in een comment door een link naar het album met de foto’s te plaatsen.
 • Als het het leuk vind mag je ook een klein stukje schrijven over hoe je op dit idee gekomen bent.
 • Je hebt tot en met de laatste dag van de maand om je foto’s te plaatsen: op de 1e van de volgende maand wordt de uitdaging gesloten.
 • Vervolgens kies ik uit alle inzendingen een winnaar die 4 pigment samples naar keuze uit mijn persoonlijke MAC pigment-collectie (en dat zijn er nogal wat) uit mag kiezen. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht via de e-mail en er verschijnt een artikel met de foto’s van de winnende look online.

Nog een aantal dingen om rekening mee te houden:

 • Foto’s mogen niet bewerkt worden met Photoshop of een soortgelijk programma, wel mag je, als je dat leuk vind, een gekleurde rand om je foto heen maken en erbij schrijven om welk thema het gaat.
 • Je mag beslissen hoe gek of neutraal je make-up is. Wil je een look waarmee je naar school of naar je werk kan? Of doe je liever een ‘over the top’-feest look? Dat kan allemaal, wel zie ik liever make-up dan grime, dus liever geen compleet ge-schminckte gezichten.
 • Je hoeft absoluut niet ervaren met make-up te zijn! Iedereen mag en kan meedoen, behalve het prijsje dat verbonden is aan het winnen moet het vooral leuk zijn om mee te doen en jezelf uit te dagen, dat kan op elk niveau.
 • Probeer mooie foto’s te maken van je look zodat ik je creatie duidelijk kan zien maar onthoudt dat dit een make-up uitdaging is, en geen fotografeer, styling of modellen wedstrijd!
 • Bij het kiezen van een winnaar hou ik met een aantal dingen rekening: je intepretatie van het thema en je gekozen foto, de originaliteit en creativiteit van de look en het idee erachter en natuurlijk de uitvoering van de look als geheel.

Zaterdag gaat de eerste uitdaging dus online en zullen jullie kunnen zien wat het eerst inspiratie-thema is, ik ben er zelf ontzettend enthousiast over en hoop dat jullie massaal de uitdaging aangaan, want hoe meer inzendingen, hoe leuker. En daarom knoop ik hier direct een nieuwe winactie aanvast! Ik wil namelijk dat zoveel mogelijk meiden en jongens in horen van mijn gloednieuwe uitdagingen en daar heb ik jullie hulp hard bij nodig. Vertel je followers op Twitter (@MeanMien) van deze uitdagingen, of zet een stukje op je blog, heb je geen Twitter of blog? Iedereen mag meedoen dus wees creatief: mail je vriendinnen, schrijf een stukje op een forum, je Facebook, Myspace, Hyves, neem een filmpje op en zet het op YouTube waarbij je de link naar het artikel dat zaterdagochtend online staat vermeldt. Laat in een comment op dit artikel weten wat je gedaan hebt (met een linkje erbij!) vóór 25 april en als dank maak je kans op 2 super leuke Sephora Lacquer Nail Polishes in de kleuren Myrtille en  Curaçua. De gelukkige winnaar wordt willekeurig gekeuzen door Random.org.

Win - Sephora Lacquer Nail Polishes

En, zijn jullie al benieuwd naar het thema? Nog even wachten tot zaterdag en wel allemaal mee doen!

De allereerste Inspiratie Uitdaging staat nu online! Dit is de link naar het artikel, gebruik die om naar terug te linken en maakt zo kans op de 2 nagellakjes.

Deze winactie is geloten en de winnares bekend: Schnuggle

Advertenties
 

6 Responses to “Nieuw – Maandelijkse uitdaging + winactie (gesloten)!”

 1. Schnuggle Says:

  Wat een leuke actie! Ik ben erg benieuwd naar de eerste uitdaging. Ik zal alvast een stukje op mijn blog zetten morgen!

 2. Deb Says:

  Je bent eindelijk weer online! leuke actie! Ik ben helaas niet zo super creatief met make-up creaties dus ik zal voorlopig alleen maar even kijken, maar ik ben wel heel benieuwd..en wie weet in de toekomst…

 3. […] eerst op deze site kijken en heb je geen idee wat een Inspiratie Uitdaging is? Geen probleem, neem hier een kijkje voor meer informatie en ga de uitdaging aan! De vorige Inspiratie Uitdaging was wat mij […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s