Made up by Mien

Weblog van een make-upfanaat

Belangrijk bericht over MadeUpByMien! 5 juli 2010

Filed under: Blog-Info — Mien @ 13:00

Hey dames,

Zoals veel van jullie misschien wel weten ben ik dit blog begonnen via Blog.com.
Helaas kampte die site enkele maanden geleden met wat problemen waardoor ik en ook mijn lezers vaak de site niet op konden komen en de feed totaal onbereikbaar was en BlogLovin’ dus niet meer upgedate werd.  De problemen leken toen opgelost en iedereen met GoogleChrome en Firefox kon m’n blog gewoon weer lezen. Maar via een trouwe lezeres vernam ik dat dat niet het geval was voor iedereen die Internet Eplorer gebruikte, erg vervelend natuurlijk en daarom heb ik toen mijn complete blog naar WordPress geëxporteerd zodat iedereen het bij kon blijven houden.

Inmiddels zijn alle problemen bij Blog.com opgelost en zit ik dus met 2 blogsites die ik bij moet houden. De oudere artikelen en comments zijn precies hetzelfde maar bij de nieuwere artikelen staan de reacties enkel bij één van beide. Dat is natuurlijk heel erg jammer en daarom heb ik besloten om één van deze blogs te laten vallen.

Je leest dit bericht nu op madeupbymien.wordpress.com en dat komt omdat dit het blog is dat ik niet meer zal updaten. Daar zijn meerdere redenen voor: zo heb ik via BlogLovin’ meer followers op mijn oudere blog, vind ik de url gemakkelijker (mien.blog.com), en werkt die site voor mijzelf iets gemakkelijker en kan ik er nét wat meer aan ‘customizen’.

Je zult oude berichten nog kunnen blijven lezen via deze site maar hij zal niet meer upgedate worden en je zult dus ook eerder reactie krijgen als je een berichtje achter laat op de andere site. Kortom volg me voortaan via http://mien.blog.com om op de hoogte te blijven!

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s